SNACKBAR TASTY

SNACKBAR TASTY Snackbar Tasty

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 337 beoordelingen
6 jul 2020 om 10:25 1u50min ipv de vermelde 60min bezorgtijd is toch wat lang.
5 jul 2020 om 21:22 Wij hebben 2 u 15 min op onze pizza moeten wachten. De tijd die je per sms krijgt klopt niet met de werkelijke tijd . Gewoon schandalig. Exuses was wel het minste geweest en zelfs die hebben we niet gekregen.
4 jul 2020 om 20:52 Bijna en uur en half later dan afgesproken! Mijn zoontje van 4 was NIET blij! Om dan een aangebrande pizza te krijgen. Jullie zijn een vaste klant kwijt Tasty!
4 jul 2020 om 2:26 Lekker eten en op tijd geleverd. Super tevreden!
3 jul 2020 om 21:49 Lekkerrrrrr
3 jul 2020 om 19:56 Snelle service! Lekkere pizza's en kebab!
28 jun 2020 om 19:58 Om 15:30 online besteld met vraag om levering 17:30. Uiteindelijk levering gekregen om 19u . 1:30 is echt te lang. Als compensatie 2 colaatje's gekregen wat wat magertjes is. De 4 kinderen hadden toen al een boterham gegeten!!
26 jun 2020 om 21:33 Altijd lekker maar ook altijd veel te laat. De vorige keren altijd een uur, deze keer zelfs bijna 2 u te laat. Besteld om 17h35 voor levering om 18h30 en pas tegen 20h20 bestelling ontvangen.
26 jun 2020 om 19:44 Om 17.15 bestelling geplaatst, om 19u geleverd ...
20 jun 2020 om 10:23 Iets langere bezorgtijd dan vermeld, vermoedelijk een drukke dag. Het eten was top daarentegen
19 jun 2020 om 20:58 Dit was de derde keer dat we meer dan twee uur moeten wachten. Het eten is er nog niet. Het is steeds zeker lekker maar sorry dit kan niet.
7 jun 2020 om 21:04 Als er op de take away site 65 minuten staat dan moet dit niet meer dan 2u wachten worden. En als dit op zondag langer is geef dan een realistische tijd op de site weer want dan had ik niet besteld en mezelf een onaangename ervaring bespaard.