SNACKBAR TASTY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 558 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Snackbar Tasty. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:16 30 min te laat geleverd
11 sep 2022 om 21:30 Helft maar geleverd betaald.. beloofd De rest nog te brengen en niemand meer gezien.
11 sep 2022 om 19:52 Correcte en vriendelijke bediening, super !
10 sep 2022 om 20:56 Zeer vriendelijke persoon bij de bezorging.
27 aug 2022 om 18:45 Was geweldig zo als altijd, was precies op tijd.
26 aug 2022 om 21:23 Stipt op tijd geleverd door vriendelijke bezorger en heel lekker. (Om 17u 15 besteld voor levering om 18u 45)
23 aug 2022 om 12:52 Tasty was zeer vriendelijk bij levering. Alles was er netjes op tijd en was heel lekker
19 aug 2022 om 21:25 1,5 uur moeten wachten op ons eten, maar dat was ook zo doorgegeven bij de bestelling. Commentaren werden wel in rekening genomen. Waarvoor dank. Grtjs
19 aug 2022 om 19:53 Het eten was oke maar bijna twee uur op het eten gewacht en we wonen in hetzelfde dorp. Aflevering was ook niet bepaald vriendelijk. Niet voor herhaling vatbaar.
15 aug 2022 om 21:42 Ik heb wel geteld 2uur en 40 minuten moeten wachten op mijn bestelling. Ik heb hun gebeld en ze zeiden ik geef je extra drinken mee. Ik heb geen extra drinken ontvangen. Ze zijn ook zeer onvriendelijk aan de telefoon en zeggen dat het zeer druk is.
15 aug 2022 om 20:14 De bestelling geplaatst om 18u nu 2u later nog steeds geen bestelling gehad... na telefonisch contact ook de melding gekregen dat het druk is... jammer genoeg kan ik de bestelling zelf niet afhalen... daar gaat mijn eten!
15 aug 2022 om 20:04 Om 16u40 besteld met levertijd 18u, bij telefonisch contact rond 19u25 werd er gezegd dat het nog “een halfuur” zou duren en dat het “druk” was. Afhalen zou ‘maar’ 15 minuten duren, uiteindelijk pas om19u45 kunnen eten na de bestelling zelf te halen!