SNACKBAR TASTY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 744 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Snackbar Tasty. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 18:55 Triestige mentaliteit, en na 2 uur wachten willen ze je sussen met een gratis drankje
14 apr 2024 om 13:42 Heel lang moeten wachten op bestelling. Bijna 2 uur . En als je dan belt ernaar dan zeggen ze dat ze liever hebben dat je niet meer bestelt omdat het voor hun te ver is. Dat ze dan er niet meer bij zetten dat ze leveren in Begijnendijk he
8 apr 2024 om 22:42 Ze Leverde gewoon voor de poort(op de grond) zonder te bellen met als gevolg, pizza was koud, en de mieren kropen er al overheen, bestelling was zelfs niet aangeduid als bezorgd in de takeaway app, normaal belle ze via de gsm als je niet opendoet, .
6 apr 2024 om 20:37 De bestellingen komen altijd te laat aan, kwaliteit is wel altijd heel goed. Geduld hebben is de boodschap :-)
3 apr 2024 om 20:45 Het duurde langer dan verwacht voor we de levering kregen maar het is wel perfect geleverd zoals aangegeven.
15 mrt 2024 om 23:13 De gevraagde extra's op de pizza lagen er niet op, maar waren wel extra betaald. De bezorging was een half uur te laat, bestelling was al van smorgens doorgegeven. Dan nog is €2,00 levering te betalen op bestelling boven de €50,00 voor 2km afstand
15 mrt 2024 om 22:29 Lekker maar veel te lang wachten, 3u op voorhand besteld en komt nog 1u30 na gevraagd uur
15 mrt 2024 om 20:42 Lang moeten wachten op levering. Besteld om 17u15 voor levering om 18u15 en uiteindelijk pas ontvangen om 19u25
14 mrt 2024 om 20:26 Alles tip top in orde! Mocht iets warmer zijn maar dan kan hier thuis wel opgelost worden
11 mrt 2024 om 22:54 bestelling leveren om 17:30 uur , om 18:00 gebeld om te vragen dat ze mij niet vergeten zijn en dan heb ik als antwoord gekregen dat als ik het kom halen was het direkt gereed. ze hebben het dan geleverd om 18:45.je moet geduld hebben zeggen ze dan .
2 mrt 2024 om 19:37 Lekker eten, maar zeer lange bezorgtijd. Bestelling geplaatst om 16u30 met als bezorgtijdstip 17u15. Ons eten was er pas om 18u40. Ik kan maximaal 90 minuten aanduiden, maar het was dus een pak langer.