SNACKBAR TASTY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 572 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Snackbar Tasty. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 8:36 Late delivered. Cold food. And not the correct order
25 nov 2022 om 18:59 2 uur moeten wachten. Eten was koud!
25 nov 2022 om 6:20 Eten was lekker maar spijtig genoeg koud.
11 nov 2022 om 20:08 2 hr aan het wachten en nog steeds niet geleverd
30 okt 2022 om 19:25 Bezorgtijd was 1u30, maar was er al na 40 minuten. Op zich keigoed, maar was misschien fijn dat er wel verwittigd zou worden dat er vroeger geleverd zou worden.
22 okt 2022 om 20:48 Alles ok
19 okt 2022 om 22:38 Heel erg lekker eten en super vriendelijke mensen :) als we in de buurt zijn, komen we zeker langs!
14 okt 2022 om 22:31 Meer dan 2u wachten. Bel je en zeg je dat je het zelf komt afhalen.. en sta je daar en is de chauffeur toch al vertrokken naar het adres.. geen goed communicatie
12 okt 2022 om 17:01 eten was ok, bezorger zeer vriendelijk, mvg, Erik
2 okt 2022 om 20:02 Eten word gewoon aan de deur gezet
25 sep 2022 om 20:16 30 min te laat geleverd
11 sep 2022 om 21:30 Helft maar geleverd betaald.. beloofd De rest nog te brengen en niemand meer gezien.